Vrije tijd

Vrije tijd

Op deze webpagina vind je meer informatie over de financiële kanten van het thema "Vrije tijd". Je kan hier volgende artikels lezen: Avondje/dagje uit - Muziek - GamenSportenOp reis!Gokken en kansspelen 

Artikel
Muziek

Muziek is alomtegenwoordig. Iedereen kan luisteren naar zijn smartphone of Ipod wanneer hij maar wil. De programma's om muziek te downloaden of te streamen zijn er in grote getale. Weet jij nog de weg naar wat je wil, wat er financieel het meest voordelig is en ken je het aanbod voldoende?

Artikel
Sporten

Sporten is de ideale manier om je energie kwijt te kunnen en om je lichaam en geest in vorm te houden! Er zijn veel soorten sport die je kan beoefenen. Alle sporten zijn gezond maar er zijn ook heel wat verschillen. Zeker op vlak van prijs!

Artikel
Gamen

Gamen is spannend! Er zijn tegenwoordig zoveel mogelijkheden om in huis te halen dat de verleiding heel groot wordt... Ook het samen spelen met vrienden thuis of op afstand maakt van gamen een echt feest! Tips om even bij stil te staan bij het hele game-gebeuren en om het financieel houdbaar te houden.

Wist je dat...
.... alle Belgen samen per jaar 7,8 miljard aan reizen uitgeven?
... alle Belgen samen per jaar 7,8 miljard aan reizen uitgeven?
Artikel
Avondje/dagje uit

Uitgaan doet de meeste mensen denken aan plezier maken! Daarvoor dient het ook natuurlijk. Wat is er leuker dan met vrienden te fuiven, met je lief romantisch gaan eten, een filmpje meepikken of een dagtripje maken om wat cultuur op te snuiven?! Het aanbod is zeer groot. Hier kan je alvast even de zaken op een rijtje zien en, ook niet onbelangrijk, tips lezen om het budgetvriendelijk te houden!

Artikel
Op reis!

Veel mensen gaan graag op reis. Reizen is ook wel heel plezant. Of dat zou het zeker moeten zijn! Er zijn tal van formules om te reizen: de één gaat liever op hotel met het vliegtuig, de ander neemt liever de tent om rond te trekken. Reizen neemt wel vaak een serieuze hap uit je budget. Daarom is het interessant om je goed te informeren naar de mogelijkheden, de prijzen, de valkuilen en tips om je eigen tripje zo goed mogelijk af te stemmen op jouw verlangens!

Artikel
Gokken en kansspelen

Een gokje wagen staat bijna altijd in teken van geld winnen. Verleidelijk toch? Gokken en spelen voor geld bestaan in verschillende soorten en vormen. Soms is het erg onschuldig en soms kan je maar beter goed nadenken of je wel een groot risico wil nemen. Want hoe je het draait of keert, gokken kost geld en meestal win je niet! De ontwikkelaars en verkopers van gokspelen moeten immers winst maken! Daar al aan gedacht....?

Hulp en AdviesNood aan een goed gesprek? Zit je nog met vragen of heb je concreet advies nodig?
Hier vind je alle nuttige adressen en contactgegevens van organisaties die je met raad en daad kunnen bijstaan.